Over ons
Genieten van zoet? Dan ben je bij Kadotheek-Leonidas Haacht aan het juiste adres. Het is in de eerste plaats genieten van chocolade en dat doe je met de pralines van Leonidas. Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines. Belgische chocolade uit 100% cacaoboter vormt de basis.
Kadotheek-Leonidas, Haacht, chocolade, pralines, Leonidas, Belgische chocolade, 100% cacaoboter, Kado, cadeau, geschenk, culinair, geschenkwinkel, kadomanden, cadeaumanden, thee, toebehoren, Maes Koffie, koffie, confituur, honing, chocopasta, ontbijtmand, ontbijt, mand, peperkoek, speculoos, confituren, theezakjes, Salt&Pepper, serveer- en tafeldecoratie, Weyn’s honing, chocaholics, nougat, vruchtenpasta, agarschijfjes
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Chocolade kan wat troost bieden in deze moeilijke tijden…

In de winkel nemen we extra maatregelen om uw en onze gezondheid te beschermen. We vragen de klanten om de nodige afstand te bewaren, even buiten te wachten indien er al 3 klanten in de winkel aanwezig zijn en te betalen met bankkaart. Contactloos betalen kan tot 50Eur. Wij zorgen voor ontsmetting van de werkplek en  betaalterminal. Onze deur gaat automatisch open dus u hoeft geen klink aan te raken.

Genieten van zoet? Dan ben je bij Kadotheek-Leonidas Haacht aan het juiste adres. Het is in de eerste plaats genieten van chocolade en dat doe je met de pralines van Leonidas. Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines. Belgische chocolade uit 100% cacaoboter vormt de basis.

Belgische chocolade is bij de besten ter wereld en wordt gemaakt op basis van cacaobonen van erg hoge kwaliteit, die met zorg geselecteerd worden en fijner gemalen worden dan in andere landen. Leonidas, staat voor 100% zuiver Belgische chocolade met 100% pure cacaoboter en 0% compromis op de kwaliteit. De ingrediënten van de creaties zijn 100% vers en natuurlijk: hazelnoten uit Turkije, amandelen uit Italië, walnoten uit Grenoble en Texas, Morellokersen uit de Périgord, appelsienen uit Valencia om er maar enkele te noemen.