Maes Koffie & Ontbijt
Genieten van zoet? Dan ben je bij Kadotheek-Leonidas Haacht aan het juiste adres. Het is in de eerste plaats genieten van chocolade en dat doe je met de pralines van Leonidas. Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines. Belgische chocolade uit 100% cacaoboter vormt de basis.
Kadotheek-Leonidas, Haacht, chocolade, pralines, Leonidas, Belgische chocolade, 100% cacaoboter, Kado, cadeau, geschenk, culinair, geschenkwinkel, kadomanden, cadeaumanden, thee, toebehoren, Maes Koffie, koffie, confituur, honing, chocopasta, ontbijtmand, ontbijt, mand, peperkoek, speculoos, confituren, theezakjes, Salt&Pepper, serveer- en tafeldecoratie, Weyn’s honing, chocaholics, nougat, vruchtenpasta, agarschijfjes
15500
page-template-default,page,page-id-15500,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Koffie

Voor degenen onder u die nog niet overtuigd zijn van de geneugten van een lekkere kop thee, biedt Kadotheek een huisselectie van Maes koffie aan. Maes Koffie staat borg voor topkwaliteit door zijn strenge selectie en toezicht bij de aankoop van de ruwe koffie, door de ambachtelijke wijze waarop de koffie nog steeds wordt gebrand door de eigen meesters in haar gespecialiseerde koffiebranderij in Hasselt en tenslotte door de zorg voor dit delikate eindproduct tot bij de verbruiker. In ons aanbod vindt u de volgende selectie :

 

 • meestermengeling:
  Erkend Vlaams streekproduct met als benaming “Koffie uit het land van Loon”. Een pittige koffie met een typisch Limburgs accent. (in 200g gemalen/500g gemalen en 500g bonen)
 • horeca
  Deze koffie heeft een zachte, hartelijke smaak. Het is een licht verteerbare koffie, maagvriendelijk en niet bitter. (in 500g gemalen)
 • deca
  De verfijnde mengeling van 100% “arabica” topkwaliteiten, een echte koffie die uw hart spaart en uw nachtrust verzekert. (in 500g gemalen)
 • Ambassador
  Voor de echte koffiedrinkers die graag nog meer body hebben! (in 500g gemalen of bonen)

Ontbijt

Daarbij denken we spontaan aan de specialiteiten in mini-verpakking (confituur, honing en chocopasta). U kan zelf een ontbijtmand samenstellen met heerlijke peperkoek, speculoos en confituren, enkele theezakjes en uiteraard de Leonidas chocoladestick voor het maken van een heerlijke kop chocolademelk. Er staat eveneens steeds een luxe ontbijtpakket van het huis klaar. Ideaal om kado te doen.