Maes koffie en ontbijt

KOFFIE

Voor degenen onder u die nog niet overtuigd zijn van de geneugten van een lekkere kop thee, biedt Kadotheek een huisselectie van Maes koffie aan. Maes Koffie staat borg voor topkwaliteit door zijn strenge selectie en toezicht bij de aankoop van de ruwe koffie, door de ambachtelijke wijze waarop de koffie nog steeds wordt gebrand door de eigen meesters in haar gespecialiseerde koffiebranderij in Hasselt en tenslotte door de zorg voor dit delikate eindproduct tot bij de verbruiker. In ons aanbod vindt u de volgende selectie :

  • meestermengeling:
    Erkend Vlaams streekproduct met als benaming “Koffie uit het land van Loon”. Een pittige koffie met een typisch Limburgs accent. (in 200g gemalen/500g gemalen of bonen)
  • deca
    De verfijnde mengeling van 100% “arabica” topkwaliteiten, een echte koffie die uw hart spaart en uw nachtrust verzekert. (in 500g gemalen of bonen)
  • Ambassador
    Voor de echte koffiedrinkers die graag nog meer body hebben! (in 500g gemalen of bonen)

ONTBIJT

U kan zelf een ontbijtmand samenstellen met heerlijke peperkoek, speculoos, confituur, enkele theezakjes en uiteraard een aantal Leonidas pyramides voor het maken van een heerlijke kop chocolademelk.

Er staat eveneens steeds een luxe ontbijtpakket van het huis klaar. Ideaal om kado te doen.

Item added to cart.
0 items - 0,00